O nama

Višegodišnje iskustva u trgovini na polju rasvete i elektromaterijala nastala je internet prodanica i maloprodaja Osveteljenje.com koje sa velikim uspehom radi maloprodaju u oblasti rasvete i elektromaterijala.

Naši stručnjaci i odgovoran pristup poslovanju nam je omogućio da na sve zahteve odgovorimo kvalitetno i obezbedimo veliki asortiman proizvoda po dobrim cenama.

Posebno smo ponosni što smo pored maloprodajnog objekta koji se nalazi u Prvomajskoj 68 u Zemunu, otvorili internet prodavnicu rasvete i elektromaterijala, tačnije svega što imamo u radnji.

Na raspolaganju smo vam radnim danima od 8.00 do 19.00h i subotom od od 8.00 do 15.00h, nedeljom ne radimo.

Naravno online smo dostupni 24 sata 7 dana u nedelji, a uvek nas možete kontaktirati i ovde.

Misija

Naša misija je da našim kupcima obezbedimo što je moguće kvalitetnije prozvode po povoljnim cenama. Kroz širok asortiman proizvoda, želimo da svakom kupcu izađemo u susret i pronađemo najbolje rešenje koje će ispuniti njihova očekivanja.

Vizija

Vizija našeg malog preduzeća je da postanemo prepoznatljivi na tržistu rasvete i elektromaterijala. Naše prednosti su brza isporuka, dobre cene, fleksiblinost u radu i kvalitetna usluga.

Cilj

Naš cilj je briga o našim potrošačima, razvoj i unapređenje saradnje sa našim partnerima, pronalaženje kvalitetnih rešenja, implementacija i kontrola istih.