Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

Podaci o firmi

BMI LIFE SPACE D.O.O. BEOGRAD

Mesto: Beograd-Zemun | Ulica i broj: Prvomajska 68
Šifra delatnosti: 4690| Naziv delatnosti: Nespecijalizovana trgovina na veliko
Matični broj: 21306002 | PIB: 110145733
Web: www.osvetljenje.com | Email: maloprodaja@bmi.rs | Telefon: +381 11 316 20 44

Način plaćanja

Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Iznos za koji će račun vaše kreditne kartice biti zadužen dobija se konverzijom cene u evrima u srpski dinar prema zvaničnom kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja vaše platne kartice, isti iznos se konvertuje u lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blage razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Isporuka robe

Roba se isporučuje svuda na teritoriji Republike Srbije. Robu ne dostavljamo na području Kosova i Metohije. Trenutno ne isporučujemo robu van teritorije Republike Srbije.

Isporuka robe za sve kupce se naplaćuje 360,00 dinara sa PDV-om.

Roba se isporučuje svakog narednog radnog dana nakon narudžbine. Ukoliko ste poručili robu (koja nema posebnu napomenu o vremenskom roku dostave robe) u petak, najkasnije do 12 sati, ona će biti uručena prvog narednog radnog dana. Može se desiti da se određena pošiljka isporuči i u subotu, ako je u pitanju grad/mesto gde služba dostave isporučuje subotom

U tom slučaju će roba (koja nema posebnu napomenu o vremenskom roku dostave robe) biti pripremljena za slanje prvog narednog radnog dana, odnosno u ponedeljak, a na Vašoj adresi će biti u utorak.

Povraćaj novca

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, BMI Life Space doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Reklamacije

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Reklamacije prijaviti na telefon  060 4664 045 ili poslati na maloprodaja@bmi.rs

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ako uz izričitu saglasnost potrošača, trgovac započne pružanje usluge pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.

Povraćaj robe i novca

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene, snosi kupac.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime BMI Life Space doo garantujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni BMI Life Space doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.